There was an error in this gadget

Thursday, February 10, 2011

arghhhhhhhh,serabut.......

arrggggghhhhhhhhhhhhh


 salam,

serabut betul aku malam ni,suma nya pasal kerja...nak buat 2 tak kena buat ni x kena...adoyai,nak mintak job nie kena tunggu,nk wat job tu kna banyak sabar...nak accept keja MAS tu mungkin dah impossible tapi aku

Saturday, January 22, 2011

dan eRA bARu pUN BeRMuLA

assalam n gud morning all...





1st of all i want to wish happy new year to all...meningkat lagi setahun umur kita,dah 24 dah sekarang nie,kalo ade duit memg dah kawin dah aku nie..haha