There was an error in this gadget

Thursday, February 10, 2011

arghhhhhhhh,serabut.......

arrggggghhhhhhhhhhhhh


 salam,

serabut betul aku malam ni,suma nya pasal kerja...nak buat 2 tak kena buat ni x kena...adoyai,nak mintak job nie kena tunggu,nk wat job tu kna banyak sabar...nak accept keja MAS tu mungkin dah impossible tapi aku
memang langsung x nyesal la reject job tu pun....bukan la sombong @ memilih tp aku dah calculate,kalo ikut office hour keja memang x cukup la,setakat survive jela lepas....saving x da,enjoy x da,hutang orang lagi nak kena fikir...skang tengah serabut,keja jadi HP COWAY dh sebulan hasil x nampak lagi...dah la ada mamat poyo sorang,asyik nak blagak pangkah2 org...bajet stail,memang la aku bole balas,tp kalo aku dh start nanti memang tiap hari la ko kene bahan,aku nie budak baru,kalo x ingat yang aku banyak lagi nak kena blajar memg kena balik la lu...shit betol la....baru nak naik mood buat sale,dia bagi down balik..memang f**k la,b***h yang amat...aku memg x suka la nk kutuk orang dari blakang nie,tp aku x sbut nama ok la kot...haha,skang nie aku dlm plan nak dapat kan job COWAY TECHNICIAN..harap2 la dapat,x pyh nk harap org sgt..keja pun sndiri2 ja....x pyh nk jaga2 ati org sangat..x la nampak cam bodo sgt present org x nk tlg...bkan la mengharap,tp paham2 la....aku dh la 1 sale pun x de g,kurang2 tlg la closing 1 bole buat buah semangat...nie x,nk aku blajar sndiri konon contohi dia dulu mula2 x dak org tlg....KENCING kuat... konon dia la top,orang meluat dia x tau....arghhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh



blog aku yg cool as ice nie pun dh x cool sangat dh mlm nie.........hurmmm

No comments:

Post a Comment