There was an error in this gadget

Saturday, June 22, 2013

Thursday, February 10, 2011

arghhhhhhhh,serabut.......

arrggggghhhhhhhhhhhhh


 salam,

serabut betul aku malam ni,suma nya pasal kerja...nak buat 2 tak kena buat ni x kena...adoyai,nak mintak job nie kena tunggu,nk wat job tu kna banyak sabar...nak accept keja MAS tu mungkin dah impossible tapi aku

Saturday, January 22, 2011

dan eRA bARu pUN BeRMuLA

assalam n gud morning all...





1st of all i want to wish happy new year to all...meningkat lagi setahun umur kita,dah 24 dah sekarang nie,kalo ade duit memg dah kawin dah aku nie..haha

Monday, May 24, 2010

Sungai dalam laut...

subhanallah............................
ini adalah e-mail yg saya terima bru2 ini,menakjubkan dan ianya adalah satu info yg menarik utk kita sebagai manusia yang bergelar islam renung2 kn.....ini adalah hasil dari copy and paste dari e-mail yg diterima.tidak ada tokok tambah....renungkan lah :



“Dan Dialah yang membiarkan dua laut mengalir (berdampingan) ; yang ini tawar lagi segar dan yang lain masin lagi pahit; dan Dia jadikan antara keduanya dinding dan batas yang menghalangi. ” (Q.S Al Furqan:53)


Sunday, February 7, 2010

hurmm,i dont know………

salam,hi….
i dont feel want to greet more,it enough just that…i am not in mood tonight,i dont know why i can’t sleep tonight maybe it is becoz i have sleep after maghrib…actually i dont know what to say even i have so many thing that i want to say…sometimes i think so many things about my life,what i will be after i finished my study,what i want in my life,what is the thing i feel i’m not satisfied yet with my life just now..

Saturday, December 19, 2009

knapa bijak nya org yahudi

salam semua…..
disebabkan bosan x de bnda nk di buat time cuti smbil menunggu download nk complete aku ada la ske2 serve internet ngan keyword yahudi…byk bnda menarik yg aku dpt..bnda yg baik aku pikir ape slh nye kalo aku publish gak kat blog aku,walaupun copy sebijik2 tp niat aku baik….hehe,pjg plak tlis,ape pun mari kita renungkan,pikirkan dan amik yg baik….ini adalah kajian yg dibuat oleh pnulis Dr.Stephen Carr Leon  yg aku amik dr blogger…. 

Saturday, October 31, 2009

my study....


this is a little info that i want to share about my study,all in english(not
because i want to show off,
but i want to improve my english)if u notice any mistake pls feel free to
correct it by comment..i am student not lecturer..
lets read bout it.............

Sunday, October 25, 2009

evisu jeans


salam semua
kat cnie aku nk kongsi ngan korang pakaian bundle2 yg memg stylo
tp finance aku still blum kukuh kalo nk beli pun(maklum la student)
brand..evisu,levi's,prada..very nice,let's check it out...
mari kite ushar koleksi2 gambar2 nie...............

bisnes topup


salam sejahtera,
anda di pedalaman dan kedai topup jauh dari rumah?
anda malas ke kedai membeli topup?
tengah mlm sukar mencari topup??
x pernah mendapat diskaun @ bonus membeli topup di kedai???
bosan @ meluat melihat tauke kdai topup yg sama setiap x membeli topup????
atau anda mahu membantu kenalan mencari wang sampingan di institut yg sukar mendapatkn topup.....